Ik ben Miranda Stoof. Ik ben op 4 maart 1972 geboren in Utrecht en woon, sinds 2012, samen met mijn man, hond, kat en paard in Culemborg. Ik werk 32 uur per week op kantoor. In mijn vrije tijd ben ik met mijn eigen paard in de weer maar daarnaast geef ik ook les in grondwerk en rechtrichten van het paard, behandel ik paarden met Cranio Sacraal Therapie en geef ik voedingsadvies.

Ik heb de opleiding tot instructeur grondwerk/rechtrichten gevolgd en met goed gevolg afgerond bij Marion Alblas van TAOR (www.marionalblas.nl ). Mijn diploma tot Cranio Sacraal Therapeut heb ik behaald bij Praktijk Natuurlijk van Ilze Merrenbach (www.praktijknatuurlijk.nl ). Bij Bartels Horse & Health Instituut (www.bartelshorseandhealthinstituut.nl ) heb ik de cursus Voeding Paarden gevolgd, gegeven door Anneke Hallebeek, dierenarts en specialist veterinaire diervoeding (www.voedingsadviespaard.nl ). Bij Equinestudies van Zefanja Vermeulen (www.equinestudies.nl) heb ik al meerdere interactieve lezingen gevolgd en twee lezingen bij kunnen bijwonen van Sharon May Davis. Hierdoor heb ik ontzettend veel geleerd over de anatomie en biomechanica van het paard. 

Jaarlijks volg ik bijscholingen en cursussen om mijn kennis up to date te houden en nog verder uit te breiden. Zo wordt ik voor mijn eigen paard een nog betere manager én kan ik andere paarden en eigenaren nog beter helpen.

De combinatie van het geven van lessen, Cranio Sacraal behandelingen en adviezen over voeding aan enthousiaste mensen, die met een brede blik naar hun paard willen kijken, geven mij heel veel energie!

Neem contact op

Contact